Elke maand bied ik een schilderij te koop aan voor een zeer sterk gereduceerde prijs. Echte kunst voor een voordelige prijs. Degene die zich het eerst meldt als koper is de eigenaar.

 


Zeg het met bloemen

Alle schilderijen zijn uniek. Dit is een heel mooie. Je ziet dat het met liefde door Hélène geschilderd is. Het is in een gemengde techniek op doek geschilderd in 2017 en heeft een afmeting van 70 cm breed en 100 cm hoog. Het doek is 24 mm dik. De vraagprijs bedraagt €325.- Klik hier voor een vergroting.

 
 


Vaas met bloemen Verkocht

Dit fijnzinnige schilderij blijft boeien. De fantasie kan er mee spelen. Dit unieke werk is op doek geschilderd in 2017 en heeft een afmeting van 40 cm bij 40 cm. Hélène biedt dit aan voor de prijs van €125.- Het schilderij is 24 mm dik en behoeft eigenlijk geen lijst.
Klik hier voor een vergroting. 


Eenheid

Dit schilderij verlangt even een rustige blik om te zien wat er allemaal te ontdekken valt. Als er een begin is houdt het niet meer op en herkent u een grotere samenhang. Dit bijzondere schilderij heeft een afmeting van 50 cm bij 50 cm en is geschilderd op een "opgedikt" doek van 48mm. De zijkant heeft een passend blauwe kleur. De vraagprijs voor deze eenheid is €195.-
Klik hier voor een vergroting.


 
 
 

Wat te doen als u uw favoriete schilderij ziet?


Als u geïnteresseerd bent in een van deze schilderijen neem dan contact op met Peter via zijn emailadres. Het schilderij kan ook voor u ingepakt en per post verzonden worden.


 
Dit boek is nog verkrijgbaar. Stuur me een email, dan wordt het tegen de prijs van €29.- naar u verzonden.

 
 
Copyright © 2018 Helene Jansen, All rights reserved.